Samen met het Vlaams Apothekersnetwerk en Ceres Pharma roept Stop Darmkanker voor de derde keer de Vlaamse apotheken op om in de maand maart - de internationale maand voor bewustwording rond darmkanker - hun apotheek in het blauw te kleuren. Blauw als kleur van de strijd tegen darmkanker.

Via de aankoop van een pakket kan u als apotheker promomateriaal krijgen om de vroegtijdige opsporing van darmkanker bespreekbaar te maken. U steunt zo meteen de vzw Stop Darmkanker. In het pakket zitten 100 blauwe lintjes die verkocht kunnen worden aan één euro per stuk, een affiche van de campagne en lesborden met uitleg over het belang van vroeg tijdige opsporing.

Net als vorig jaar wint de apotheek met de mooiste etalage (gekozen via facebook) een lezing van dr. Luc Colemont, boegbeeld van Stop Darmkanker. Foto's kunnen opgestuurd worden naar info@stopdarmkanker.be.

Meer info en pakketten bestellen: www.stopdarmkanker.be, info@stopdarmkanker.be, https://bit.ly/2EdhAMt

Samen met het Vlaams Apothekersnetwerk en Ceres Pharma roept Stop Darmkanker voor de derde keer de Vlaamse apotheken op om in de maand maart - de internationale maand voor bewustwording rond darmkanker - hun apotheek in het blauw te kleuren. Blauw als kleur van de strijd tegen darmkanker.Via de aankoop van een pakket kan u als apotheker promomateriaal krijgen om de vroegtijdige opsporing van darmkanker bespreekbaar te maken. U steunt zo meteen de vzw Stop Darmkanker. In het pakket zitten 100 blauwe lintjes die verkocht kunnen worden aan één euro per stuk, een affiche van de campagne en lesborden met uitleg over het belang van vroeg tijdige opsporing.Net als vorig jaar wint de apotheek met de mooiste etalage (gekozen via facebook) een lezing van dr. Luc Colemont, boegbeeld van Stop Darmkanker. Foto's kunnen opgestuurd worden naar info@stopdarmkanker.be.